Spanyoltanár, spanyol tanítás Magyarország városaiban

Élményalapú Spanyol Nyelvoktatás

Jelentkezz most!

Végre élvezni fogod a nyelvtanulást!

Szeretnél erőlködés nélkül nyelvet tanulni? Mintha külföldön lennél, ott élnél? Élveznéd, ha izzadság nélkül, magától ragadna rád a nyelv? Végre itt egy nyelvtanulási módszer, ahol szórakozni is lehet.

Az internetnek köszönhetően mindegy, hogy hol laksz, neked is lehetőséged van a legmagasabb színvonalon spanyolul tanulni. Mindössze internetkapcsolatra és egy számítógépre lesz szükséged és már kezdhetjük is az online élményoktatást.

Online spanyol nyelvtanulás – élményalapon:

Budapest, Debrecen, Miskolc, Győr, Pécs, Szeged, Baja, Szekszárd, Székesfehérvár, Kecskemét, Szombathely, Eger, Sopron, Keszthely, Veszprém, Zalaegerszeg, Tatabánya, Nagykanizsa, Kaposvár, Cegléd, Szolnok, Jászberény, Hódmezővásárhely, Gyula, Nyíregyháza, Sárospatak, Gyöngyös, Salgótarján, Vác, Szentendre, Érd, Hatvan, Esztergom, Dunaújváros, Paks, Harkány, Kaposvár, Siófok, Balatonfüred, Pápa, Mosonmagyaróvár, Komárom, Kiskunfélegyháza, Dunaharaszti, Vecsés, Gyál, Soroksár, Monor, Üllő, Gyömrő, Maglód, Ecser, Szigetszentmiklós, Pécel, TaksonyLőrinc, Kispest, Kőbánya, Rákoskeresztúr, Imre, Erzsébet, Ferencváros,

Kedves tanuló, külföldi munkavállaló, hobby nyelvrajongó!

Lia vagyok. Tizenhat évesen abban a szerencsében részesültem, hogy 4 évre Mexikóba költöztünk a családommal. Még ki se csomagoltam a bőröndöm, amikor már másnap egy fővárosi gimnázium padjában találtam magam. Egy kukkot sem tudtam spanyolul. Az osztálytársak barátságosak és segítőkészek voltak. Eleinte kézzel-lábbal mutogattunk, majd egyre kevesebb kéz és láb szükségeltetett a kommunikációhoz. Néhány hónap elteltével már sok mindent megértettem, de megszólalni még nem nagyon mertem. Három évre rá ebben a mexikói gimnáziumban érettségiztem le spanyol nyelven. Így, ha azt mondod, hogy nem mersz megszólalni spanyolul, akkor elhiheted, hogy pontosan tudom miről beszélsz.

Unod a szavak magolását? Unod a száraz nyelvórákat? Unalmasak a nyelvtani szabályok? Belezavarodsz az igeidőkbe? – Együttérzek veled.
Sok mindent megértesz, de félsz megszólalni, zavarban vagy és keresed a szavakat? – Ismerős érzés.
A frusztráló, idegesítő szódolgozatok és a nyelvtani szabályok magolása helyett mennyivel jobb lenne bulizni, filmet nézni, zenét hallgatni, vagy játszani. Mennyi szórakoztató dolgot lehetne végezni a nyelvtanulás helyett? Magolsz, biflázol, izzadsz, azért, hogy néhány hónap elteltével már semmire ne emlékezz belőle?
Kérdezd meg a szüleidet, hogy a 8 év kötelező orosznyelv tanulásból mennyire emlékeznek még! Miért erőltetnéd tovább azt a nyelvtanulási formát, ami eddig nem hozott megfelelő eredményt?

Mutathatok neked valami újat!?

A megoldás számodra az ÉLMÉNYALAPÚ SPANYOL NYELVTANULÁS!

Ez a fajta nyelvtanulási módszer áll a legközelebb ahhoz, mint amikor külföldön tartózkodsz. Ez egy szórakozással, bulival összekötött nyelvtanulás, ahol nem kötelező órákon keresztül magolnod, mert „ragad rád” a nyelv.

Képzeld el, hogy legközelebb, amikor külföldön jársz, már olyan természetességgel szólalsz meg spanyolul, mintha itthon a közértben kérnél zsemlét. Nem izgulsz, mert annyit gyakoroltad már élesben, hogy gondolkoznod sem kell rajta, maguktól dőlnek belőled a szavak. Szeretnél így érezni?
Képzed el, hogy a Nagy pénzrablás című sorozatot már spanyol nyelven nézed magyar felirat nélkül. A nyelvvizsgádon a hallgatott szöveg és a beszéd lesz az erősséged. Miért? Mert annyit gyakoroltad élményszerzés közben.

Én is így tanultam meg a nyelvet. A fiaim is így tanultak és rajtuk kívűl sok ezer diáknál bizonyított a módszer, akik nem csak eredményesen nyelvvizsgáztak, de használható, valódi nyelvtudásra tettek szert.
Ha szeretsz szórakozni, akkor neked is ez a legegyszerűbb út a nyelvtanuláshoz és ehhez még nem is kell elmenned külföldre.

Élmény = tapasztalat = tanulási lehetőség

Ismerd meg az élményalapú nyelvtanulást!

Az élménypedagógia az aktív cselekvésre épül. A foglalkozások, a feladatok megoldása során a tanulók megfigyelik, értelmezik a történteket, vagy tanulságokat vonnak le, majd aktív módon felhasználhatják a tapasztalataikat a következő szituációk során. A tapasztalat így épül be tudássá.

Az élményalapú tanulás során a feladataim, az eszközeim és a technikáim célja, hogy olyan élményeket tudjak teremteni, kiváltani, amiben a tanuló, vagyis te fizikailag és érzelmileg is részt veszel.

A nyelvtanítási célokat „elbújtatjuk” az élményalapú feladatban. A résztvevő a feladat célja érdekében tevékenykedik és a tanulás e közben, mintegy „mellékesen” történik meg.
A nyelv egy folyamatosan csiszolódó eszköz lesz az élményalapú tanulás során.

Az élményalapú nyelvtanulás előnyei:

Az élményalapú nyelvtanulásról, mint idegen-nyelvtanítási módszertanról és annak eredményeiről 2018-ban jelent meg egy tanulmány, melyet a Szegedi Tudományegyetem, Juhász Gyula Pedagógusképző kar docensei, adjunktusa és mesteroktatója írt.

 • sokkal kevesebb magolással tartósabb tudást ad

 • azonnal használható nyelvtudást ad

 • az éles helyzetekben sokkal érthetőbbé válnak a nyelvtani szabályok

 • az adott szituációkban sokkal mélyebben rögzülnek a mondatok és a kifejezések

 • automatikusan is bővül a szókincs

 • élvezetessé válik a nyelvtanulásra fordított idő

 • fenntartható a hosszútávú motiváció

Jelentkezz most!

Hogyan vehetsz részt ezeken a nyelvórákon?

A nyelvórákat az interaktív Online Spanyol felületünkön érheted el egy saját tanulói fiók regisztrációjával. A tanulói fiókod havi előfizetéssel tudod aktiválni.

Mikor vannak a nyelvórák?

Tőled függ, hogy hány órát fektetsz bele a saját fejlődésedbe. Az Online Spanyol 24 órában a rendelkezésedre áll. Haladhatsz ráérős, tempós, vagy intenzív sebességgel.

Mire lesz szükséged?

Nem kell könyveket vásárolnod, nem kell költened munkafüzetre. Csak a számítógépre, vagy az okostelefonodra és internetkapcsolatra lesz szükséged. Az élményalapú feladatokhoz szükséges eszközöket én biztosítom, és minden tananyagomat online éred el.

Neked szól ez a nyelvtanítási-módszer,

 • ha nincs időd nyelviskolába, vagy nyelvtanárhoz járni

 • ha éjszakánként, vagy hajnali órákban szeretnél tanulni

 • ha nem tudod előre kiszámítani, hogy mikor fogsz ráérni a tanulásra

 • ha külföldről szeretnél tanulni

 • ha intenzíven szeretnél haladni, megfizethető áron

 • ha szeretnél szórakozva, élményszerűen tanulni

Fenntartom a motivációd:

Jutalmazó rendszeremmel folyamatosan fenntartom a motivációd, ha szorgalmasan és kitartóan tanulsz, akkor egyre több ajándékot és segítséget kapsz tőlem.

Mit kapsz még, ami az élményalapú módszer szerves része?

 • A mesterséges inteligencia segítségével az anyanyelvi kiejtést is megtanulhatod

 • Videóklipek, filmrészletek, életből vett, utcai videók segítenek az élő nyelv tanulásában.

 • Többezer szóból álló szókártyacsomagokkal segítem a szókincsed folyamatos bővítését.

 • A játékos, szórakoztató feladatokban az automata rendszeremmel bevéssük az elmédbe a helyes mondatszerkezeteket és szókapcsolatokat

Rólam írták:

Mennyibe kerül egy óra tanulás?

Ez attól függ, hogy mennyi időt szánsz a tanulásra egy hónapban

 • Intenzív haladás: 99 Ft / óra
  100 óra / hónap (5 óra / minden munkanapon)
 • Tempós haladás: 495 Ft / óra
  20 óra / hónap (1 óra / minden munkanapon)
 • Ráérős haladás: 990 Ft / óra
  10 óra / hónap (2,5 óra minden héten, vagy 30 perc naponta)
Jelentkezz most!

Mikor érdemes elkezdeni?

Ha egy évvel korábban jelentkeztél volna, akkor ma már a középfokú nyelvvizsgára készülnél. Ha most nem jelentkezel, mit fogsz gondolni egy év múlva? Most kezdj bele a tanulásba, mert minden kihagyott nappal időt veszítesz!

Élménygarancia:

Ha unalmasnak találod a nyelvóráim, ha úgy érzed, hogy nem szórakoztatóak a tananyagaim, akkor a vendégem vagy egy paellára és egy tequilára egy mexikói étteremben. Ez komoly!

Spanyoltanár, spanyol tanítás Budapesten élő diákoknak

Miről maradsz le, ha nem jelentkezel?

Nem mindenkinek ez a módszer a tökéletes. Van aki szeret magolni, szereti a nyelvtant szárazon bebiflázni a könyvből. Nem mindenki szeret játszani, nem mindenki szereti az élményeket. Te is maradsz inkább a szótárfüzetednél és küzdesz a nyelvtani összefoglalóddal, vagy inkább velem tartasz, egy vidám, szórakoztató órán?

Még egyszer összefoglalva, hogy mit is ígérek neked?

Élményalapú spanyol nyelvtanítást, „valódi használható” nyelvtudást kapsz. Sokkal kevesebb magolással, életszerű, hétköznapi szituációkkal „ragasztom” rád a spanyol nyelvet. Az intenzív élményeken keresztül sokkal mélyebb tudást kapsz. Vidám szórakozássá változtatom számodra a nyelvtanulást.

Jelentkezz most!

Gyakran Ismételt Kérdések:

A regisztrációkor bankkártyával tudsz fizetni. A havidíjat a rendszer automatikusan levonja. Az előfizetést bármikor leállíthatod.

Igen, e-számlát adok, 0%-os ÁFA tartalommal.

Internet kapcsolattal rendelkező laptopra, vagy asztali számítógépre. Elvileg mobil készüléken is működik a rendszer, a tapasztalataim alapján azonban, sokkal jobban tudnak fókuszálni az órára a tanulóim, ha nem a mobiljukat használják.

Igen, a kapacitás függvényében tudsz kérni magán nyelvórákat,valamint az Online Spanyol oldalon az aktív és eredményes tanulással jutalompontokat (olajbogyókat) gyűjthetsz, amiket személyes konzultációra (nyelvórára) is beválthatsz.

Az alapfokú nyelvvizsga elsajátításának ideje kb. 150-200 óra. Természetesen ez függ a tanuló alapképzettségétől és a haladási sebességétől.

Az középfokú nyelvvizsga elsajátításának ideje kb. 350-400 óra. Természetesen ez függ a tanuló alapképzettségétől és a haladási sebességétől.